Venera Shop

Naročnik: Venera Shop

Venera Shop

Za naročnika Venera Shop smo pripravili celostno prenovo spletne strani. Venera Shop je pri nas pojem erotične trgovine že od 90. let, a smo s prenovo spletnega mesta želeli dvigniti dojemanje blagovne znamke na višjo raven.

 

Na podlagi analize obstoječega stanja smo se skupaj z naročnikom odločili, da bo nova spletna stran preglednejša in optimizirana za najboljšo uporabniško izkušnjo. Zastavili smo si prenovo izgleda in funkcionalosti spletne trgovine, ki se dopolnjuje z zgodbo blagovne znamke in fizičnih trgovin Venera Shop.

 

Kako smo projekt izpeljali?

 

Po pregledu obiska, klikov in oddaje naročil v spletni trgovini smo določili cilj: pregledna, prepričljiva in uporabniku prijazna spletna trgovina.

 

Za prenovo izgleda blagovne znamke smo se odločili za diferenciacijo na trgu in jo povezali z mitološkim izvorom rojstva boginje ljubezni, Venera. Z designom smo omogočili jasen pregled kategorij in prikaza izdelkov ter enostavno oddajo naročil v spletni trgovini.

 

Tehnične rešitve

 

Novo spletno mesto smo lansirali v najnovejši različici CMS-ja Lytee 3.0. Ob lansiranju je spletna stran na Google speed testu dosegla oceno 100/100. CMS je zasnovan za optimalno SEO optimizacijo strani.

 

Spletna trgovina pa je osnovana na novi aplikaciji Lycart, ki uporabniku omogoča brezhiben spletni nakup, naročniku pa enostavno urejanje (kategorij) izdelkov, pripravo akcij, spremljanje naročil in zaloge.

 

Glavni KP-ji

 V primerjavi s prejšnjim obdobjem:

  • Novi uporabniki: Na stran smo pridobili 40% več uporabnikov.
  • Število sej: Število sej se je povečalo za 48%.
  • Mobilniki: Obisk preko mobilnih naprav se je povečal za 42 %.

 

Venera Shop

Želite sodelovati z nami? Zaupajte nam svoje želje.

Povpraševanje