Registriramo
Registriramo
Gostimo
Gostimo
Izdelujemo
Izdelujemo
Optimiziramo
Optimiziramo
Servisiramo
Servisiramo

Pomagamo pri registraciji domen, nudimo gostovanje na naših strežnikih, izobražujemo, svetujemo pri aktualnih vprašanjih povezanih z internetom, izvajamo SEO optimizacijo.

1000
spletnih strani
21
lastnih spletnih aplikacij
1050
zadovoljnih strank
20
let izkušenj

Lasten CMS urejevalnik

Razvijamo lasten urejevalnik spletnih vsebin Lytee CMS, ki nenehno sledi trendom. Omogoča enostavno in napredno urejanje besedil, s slikami, ter tudi najpomembnejšimi elementi SEO optimizacije.

 

Preberi več

24/7

Splet nikoli ne spi. Podobno velja za spletne strani, zato naše stranke niso prepuščene same sebi. Nudimo možnost podpore 24/7 dan, kar omogoča hitro reševanje težav in vzpostavitev normalnega stanja.

Lastna oprema

Z zakupom prostora ne boste gostovali na eksotični lokaciji. Vsi strežniki so na lokaciji podjetja, kar pomeni hitro odzivnost v primeru tehničnih težav.

Podpora

Ponujamo vrhunski servis, izobraževanja in dodatne storitve. Uvrščamo se med redke ponudnike spletnih aplikacij (ASP - application service provider) v Sloveniji, ki lahko hitro in poceni zagotovijo učinkovite in zanesljive storitve.

Naša zgodba

Prvo spletno stran smo programirali v notepadu, objavili pa preko analogne telefonske povezave na strežniku nekdanjega PTT-ja. To je bilo leta 1994. Zdi se, da je od takrat minilo že 50 let. Z znanjem in izkušnjami pokrivamo vsa najpomembnejša področja uspešnega nastopa na spletu.