DOM trade

Naročnik: DOM trade d.o.o

DOM trade

Podjetje DOM trade, d. o. o., Žabnica je solastnik podjetja TOPDOM, d. o. o., ki je vodilni trgovec z gradbenim materialom in keramiko v Sloveniji. Podjetje je bilo ustanovljeno kot družinsko podjetje pred natanko 33 leti in vse od svojega nastanka pretežno trži gradbeni material, vsako leto pa svojemu prodajnemu programu doda novo skupino artiklov.

 

Njihov prepoznavni slogan je “VSE ZA GRADNJO OD TEMELJEV DO STREHE IN OBNOVE”, ki popolnoma opiše njihovo poslanstvo. Kupca namreč vodijo po nakupih od osnovnega gradbenega materiala, ki v nadaljevanju preide k nakupu specifičnih izdelkov za zaključna gradbena dela in keramike, in končno izdelkov za obnovo in vzdrževanje doma, vrta in okolice.

 

Njihova vizija in želja je še naprej ostati vodilni ponudnik gradbenih materialov in keramike na Gorenjskem in s svojo široko ponudbo, servisom, svetovanjem in logistiko omogočiti ugoden nakup v vsak dom.


 

OBLIKA SPLETNEGA MESTA

 

Obliko spletnega mesta smo posodobili in izboljšali uporabniško izkušnjo. Glavni cilj pri zasnovi oblike spletne strani je bil enotnost dizajna vseh članov skupine Topdom.TEHNIČNE REŠITVE

 

Spletno mesto DOM trade smo lansirali v najnovejši hišni različici CMS-ja Lytee 3.0 in pri tem upoštevali uporabniku pregledno, prepričljivo ter prijazno spletno mesto.

 

 

IZHODIŠČNE TOČKE PROJEKTA

 

  • uredili migracijo nove različice Lytee CMS sistema
  • posodobili videz spletnega mesta
  • prilagodili in optimizirali strukturo spletnega mesta

Želite sodelovati z nami? Zaupajte nam svoje želje.

Povpraševanje