Štern Group

Naročnik: Štern Group

Štern Group

Podjetje Štern Group se z ažurnim poslovanjem in storitvijo po meri prilagodi ključni stranki, tako da zagotovi optimalno rešitev za vsak objekt in njegove končne uporabnike.

 

Podjetje izpostavlja vrhunski design in kvaliteto izdelkov ter celovitost storitev po meri za uporabnika. Strankam obljublja zanesljivost, transparentnost in zaupanje na vsakem koraku. V koraku s časom sledi najnovejšim trendom in nudi ažurnost storitev. Stremi k zagotavljanju odlične tehnične podpore in garancije izdelkov ter storitev na vseh nivojih – od načrta projekta do izvedbe.

 

 

IZPELJAVA PROJEKTA

 

Tradicija, strokovnost, ažurnost in zadovoljstvo kupcev, so najpomembnejši motivi dela, ki odlikujejo podjetje Štern. Pri prenovi spletnega mesta smo se osredotočili ravno na omenjene vrednote.

 

Želja naročnika je bila osvežitev podobe spletne strani, da bo le-ta v skladu z znamko Štern Group. Skupen cilj projekta je bil na zanimiv in razgiban način prikazati raznolikost dejavnosti v skupini in zagotovitev optimalne uporabniške izkušnje na mobilnih napravah.


TEHNIČNE REŠITVE


Novo spletno mesto Štern Group smo lansirali v najnovejši različici CMS-ja Lytee 3.0 in pri tem upoštevali uporabniku pregledno, prepričljivo ter prijazno spletno mesto.

 

IZHODIŠČNE TOČKE PROJEKTA

  • načrtovanje uporabniške izkušnje,
  • idejna zasnova in celostna oblika spletnega mesta ter
  • implementacija oblike in razvoj funkcionalnosti
Štern Group

Želite sodelovati z nami? Zaupajte nam svoje želje.

Povpraševanje