Nancy Beachwear

Naročnik: NANCY ALJANČIČ S.P.

Nancy Beachwear

Nancy Aljančič je slovenska podjetnica, ustanoviteljice lastne znamke Nancy in prepoznavna kreatorka in izdelovalka kopalk. V svojem podjetju v Naklu kopalke in druge pripadajoče obleke, tunike, rute in krila snujejo in šivajo že od leta 1991. Podjetje je usmerjeno v trajnostno modo, vedno bolj uporabljajo reciklirane materiale ter stavijo na ekološko izdelavo, zato za svoje kreacije uporabljajo le kvalitetne evropske materiale in se pohvalijo z Oeko-tex standard 100 certifikatom, ki zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Kot zanimivost omenimo, da je večino kolekcij fotografiral priznan slovenski fotograf Aleš Bravničar, s katerim Nancy sodeluje že od samih začetkov.

 

 

 

OBLIKA SPLETNEGA MESTA

Naročnica se je na nas obrnila z željo po modernizaciji, povečanju prepoznavnosti in seveda z željo, da svoje delo še bolj približa svojim zvestim strankam in jim omogoči enostavno in sodobno nakupovalno izkušnjo.

 

Z ekipo izkušenih razvijalcev in dizajnerjev smo se posvetili željam stranke in ji omogočili, da svojo vizijo prenese tudi na splet. Luč sveta je tako ugledala spletna stran Nancy Beachwear ki sloni na hišnem urejevalniku spletni vsebin CMS-ju Lytee 3 in spletni trgovini LyCart, ki bosta nedvomno poskrbeli za enostaven in razumljiv vnos nastajajočih kolekcij in optimiziranje vnešenih vsebin.

 

 

 

TEHNIČNE REŠITVE

Spletna trgovina se pohvali z modernim dizajnom, enostavnim in preglednim iskanjem ter optimizacijo nakupnega procesa. Stranki smo omogočili, da jo bodo njeni kupci našli tudi na spletu, in bo tako uspešno nadaljevala z negovanjem dobrih odnosov z njenimi kupci, ki bodo zagotovo veseli enostavnega nakupovanja in ji tako povečali tudi konverzijo spletnih nakupov.

 

 

 

POSKRBELI SMO ZA:

  • vzpostavitev spletnega mesta,
  • implementacijo spletne trgovine,
  • ustrezen dizajn in izboljšano uporabniško izkušnjo,
  • osnovno optimizacijo spletnega mesta.

Želite sodelovati z nami? Zaupajte nam svoje želje.

Povpraševanje