Ljudska univerza Kranj

Naročnik: LJUDSKA UNIVERZA KRANJ

Ljudska univerza Kranj

''Učenje za boljše življenje'' je slogan, ki v polnosti opiše poslanstvo Ljudske univerze Kranj. Ta namreč nudi kakovostne možnosti za pridobitev  formalne izobrazbe ali usposobljenosti za opravljanje določenega poklica, raznolike tečaje in delavnice za razvoj različnih kompetenc (komunikacija, tuji jeziki, digitalna znanja, socialne kompetence, samoiniciativnost, podjetnost) ter pridobitev drugih znanj in spretnosti, ki jih odrasli v različnih obdobjih življenja potrebujejo.

 

 

OBLIKA SPLETNEGA MESTA

 

Obstoječa spletna stran je predvsem za nove uporabnike, ki z raznolikimi vsebinami Ljudske univerze Kranj še niso seznanjeni postala nepregledna. Naš SEO oddelek je najprej pregledal kakovost in uporabnost vsebin, jih dopolnili ter iskalnikom in hkrati uporabnikom prijazno optimiziral. Sledilo je premišljeno načrtovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje. Obliko spletnega mesta smo posodobili, glavni cilj pa sta bili preglednost in povezanost vsebin. Naš oblikovalec je svoja razmišljanja o projektu povzel: ''LUK je ustanova, ki nudi širok spekter aktivnosti, zato se mora to odražati tudi v dinamičnosti njihove podobe in spletne strani.’’

 

 

TEHNIČNE REŠITVE

 

Spletno mesto Ljudske univerze Kranj sedaj deluje hitro in enostavno, saj stoji na hišni različici CMS-ja Lytee 3.0, ki omogoča lažji vnos in napredno SEO optimizacijo. Praktičnost strani smo nadgradili s še z dodatnim pri nas narejenim produktom: Lyforms obrazci za prijavo.

 

 

IZHODIŠČNE TOČKE PROJEKTA

  • načrtovanje celostne uporabniške izkušnje
  • idejna zasnova in celostna oblika spletnega mesta
  • prilagoditev in optimizacija strukture spletnega mesta
  • hišni Lytee CMS sistem
  • moderen videz spletnega mesta
  • izdelava prijavnih obrazcev s spletno aplikacijo Lyforms
  • vzpostavitev e-novic na lastni platformi Mailee
  • testiranje in objava

Želite sodelovati z nami? Zaupajte nam svoje želje.

Povpraševanje