ASP

Naročnik: ASP d.o.o.

ASP

ASP d.o.o. je največji trgovec vozil na Gorenjskem in hkrati uradni zastopnik in distributer dirkalnih vozil in nadomestnih delov Renault Sport Racing za področje regije Adriatic.


Razpolagajo s široko zalogo in najhitrejšo dobavo nadomestnih delov za potrebe naročnika ter hkrati ponujajo celovito, popolno in kvalitetno storitev.


Podjetje zastopa znamke Renault , Renault Sport, Nissan, Dacia in Gospodarska vozila PRO+ v letošnjem letu pa se jim bo pridružila še znamka Alpine.

 

 

IZPELJAVA PROJEKTA

 

V sodelovanju z naročnikom smo najprej pripravili načrt uporabniške izkušnje in na podlagi načrta določili obliko spletnega mesta. Poudarek je bil na preglednosti strani in izpostavitvi informacij, ki so za uporabnika aktualne in relevantne.


Glavni cilj, ki si ga je zastavil naročnik ob prenovi in nadgradnji spletnega mesta so prijave na testno vožnjo in servis vozil.

 

 

TEHNIČNE REŠITVE


Novo spletno mesto ASP smo lansirali v najnovejši različici CMS-ja Lytee 3.0 in pri tem upoštevali uporabniku pregledno, prepričljivo ter prijazno spletno mesto.

 

Spletno stran smo nadgradili tako, da smo nanjo integrilali vso ponudbo novih in rabljenih vozil, ki jo podjetje ASP d.o.o. oglašuje tudi na spleti strani avto.net.

 

 

IZHODIŠČNE TOČKE PROJEKTA

  • načrtovanje uporabniške izkušnje,
  • oblika spletnega mesta,
  • glavni cilj: prijave na testno vožnjo + servis vozila
  • integracija avto.net ponudbe
ASP

Želite sodelovati z nami? Zaupajte nam svoje želje.

Povpraševanje