Registracija domene

Bodite prepoznavni na internetu s privlacno domeno, ki bo odzvanjala vaše spletne vsebine. Ukrepajte hitro. Na spodnjem obrazcu preverite ali je še prosta in jo registrijajte še danes.

Domeno lahko registrira kdorkoli, registracija pa poteka izkljucno prek registrarjev, kot je Dspot.


Zahteve za registracijo

Registrirate lahko poljubno domeno, morate pa upoštevati dolocene zahteve. nekateri znaki niso dovoljeni. Uporabite lahko crke (od a - z), ter številke (od 0-9). Domena je lahko sestavljena iz vec besed, ki pa se morajo držati skupaj, ali pa so locene le z vezajem.  Število domen, ki jih lahko registrirate, je neomejeno.

Podjetje Dspot vam kot registrar nudi registracijo poljubnih domen pod razlicnimi vrhnjimi koncnicami (.si, .com, .net, .org, .info, .biz, .name, .mobi, .eu, .me, .tv, .co.uk, .at, .be, .ca, .ch, .cn, .de, .dk, .es, .fr, .it, .nl, .uk, .us, .asia, .li, .mx, .tel)

Poleg registracije vam omogocamo tudi:

  • prenos domene,
  • podaljševanje domene,
  • upravljanje imenskega (DNS) strežnika z neomejenim številom poddomen,
  • upravljanje vseh kontaktnih informacij domene.


Doba veljavnosti domene je pet let, potem jo je potrebno podaljšati, vendar ne prej kot180 dni pred iztekom. Po izteku dobe veljavnosti gre domena za 30 dni v karanteno. Stran pod domeno v karanteni ne deluje, ne more pa jo registrirati kdo drug.

Status domene lahko preverite preko vmesnika WHOIS.

 

Cena

25 € na leto

 

Preveri domeno

 

Na spodnjem obrazcu preverite ali je domena že registrirana.